_Personal leadership in music

Muziek maken is heel persoonlijk, en vereist dat je goed voor jezelf zorgt.

Gedreven door de langetermijngroei van onze artiesten en ons team, vormt persoonlijk leiderschap het hart van elke samenwerking. Door waarden en ambities op elkaar af te stemmen, helpen wij je om volledig eigenaarschap te nemen over je carrière en ontwikkeling.

Of je nu grenzen wilt verleggen of werelden met elkaar wilt verbinden; wij zorgen dat jij als artiest de regie hebt, waardevolle relaties bouwt en positieve impact maakt op de wereld om je heen.

Samen brengen we ideeën tot leven, en vertalen we onze liefde voor muziek naar verbinding van mensen.
_The iconic labels

_Pushing things forward

Sony Music Entertainment heeft altijd een pioniersrol gespeeld in de muziekgeschiedenis, van het opzetten van het allereerste muzieklabel tot het uitvinden van de flat disc en het uitbrengen van een aantal van de meest invloedrijke platen aller tijden. Tegenwoordig werken we in meer dan 100 landen en ondersteunen we een divers en onderscheidend collectief van getalenteerde makers op elk niveau en op elk podium.

Sony Music Entertainment Benelux heeft kantoren in Amsterdam en Brussel. We werken samen met een breed scala aan lokale en internationale artiesten en labels in elk muziekgenre, van Afrobeats tot Electropop, van dance tot hiphop en ver daarbuiten. Sony Music Entertainment Benelux zoekt de beste artiesten en executives in de muziekwereld om muziek en audio-entertainment van wereldklasse te creëren.

_Let’s connect

Address

A’DAM Toren | Overhoeksplein 29

1031 KS Amsterdam

Demo's

Demo's, geluidsopnamen, muziekcomposities of andere creatieve materialen kunnen alleen worden ingediend bij Sony Music via gevestigde professionals uit de muziekindustrie.

Pers

Voor meer informatie over onze artiesten, zoals interviewverzoeken, recensies, foto’s, video’s, referenties en andere middelen, stuur ons een bericht.

[email protected]

Brand Partnerships

Laat je merk creatief opvallen met een unieke campagne, in samenwerking met een van onze artiesten.

[email protected]